Spiegeldijk

Dijkprofiel voor verbinding tussen Almere en het Gooi / Amsterdam.

 

In SketchUp Pro getekend dijkprofiel. Naast een ruime autoweg verbinding zal er ook plaats moeten zijn voor een railverbinding en aanbouw van jachthavens en e.v.t. bebouwing aan de beide uiteinden.

 

Opbouw in SketchUp Pro, start met de afmetingen en schets een mogelijke configuratie. Teken daar een doorsnede van (vertikaal) in SketchUp Pro en trek deze vervolgens enkele honderden meters uit (Push/Pull).

Kleur de omgeving in en voeg entourage toe. Zorg voor een vast oppervlak voor het aangeven van het water. Zet de schaduw functie aan en maak een afbeelding vanuit SketchUp Pro in hoge resolutie voor presentatie.

 

Vaak gestelde vraag

Kan ik met SketchUp Pro ook een interieur tekenen of meubilair? Het antwoord is altijd volmondig JA. SketchUp Pro is een teken- en ontwerp programma in 3 dimensies, waarbij u in principe alles kunt tekenen dat maar in uw opkomt. Met behulp van de Sandbox tools (bij de Pro uitvoering beschikbaar) kunt u zelfs kunstvoorwerpen ontwerpen. Beeldhouwers en kunstenaars maken zo voorlopige studies om te beoordelen hoe het resultaat er kan komen uit te zien.

 

Wie gebruiken SketchUp Pro?

De voor de hand liggende doelgroepen zijn architecten en interieur ontwerpers. Maar andere komen ook steeds sterker op.

De laatste maand noteerden wij:

ROC scholen, lagere school, meubelmakers, metaalbewerkers, projectonwikkelaar, winkel interieur ontwerper, glasbewerker en radio en tv omroep studio bouwers.

Almere IJmeer / Pampus

vorige pagina

 

  


 

Almere IJmeer / Pampus

 

vorige pagina

 

  hoofdmenu


 

 

Infrastructuur:

het belang voor verdere uitbreiding van Almere in het

Markermeer / IJmeer.

 


  hoofdmenu